Debiutas po bažnyčios skliautais: grupė „U‘Elements“ efektingai pristatė pirmąjį albumą

Koncertas šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje

Šeštadienio vakarą šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje grupė „U‘Elements“ surengė savo naujojo albumo „Warm White“ pristatymo koncertą. Jautri, įtraukianti, energinga grupės narių kurta muzika ir vieno geriausių Lietuvos šviesų dailininko Arvydo Buinausko šviesų sintezė nepaliko abejingų klausytojų.

Po koncerto grupės nariai džiaugėsi, kad pavyko įgyvendinti savo muzikinius sumanymus. Metus kurtas ir puoselėtas albumas pagaliau oficialiai paleistas gyventi. O Arvydo Buinausko sukurtas apšvietimas pristatymo koncertą dar labiau sustiprino.

Koncertas šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje

„Ypatingas ačiū susirinkusiai publikai, kuri nepabijojo gražaus oro, neiškeitė mūsų koncerto į pasivaikščiojimą mieste ar pasibuvimą gamtoje“, - sakė grupės narys Povilas Velikis. „Ačiū, kad taip šiltai priėmėt mūsų muziką, buvo gera jums groti“.

Koncertas šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje

Naująjį grupės albumą „Warm White“ jau galima išgirsti muzikos pasiklausymo platformose internete. Taip pat visas koncertas buvo nufilmuotas ir artimiausiu metu bus patalpintas grupės socialiniuose tinkluose.

Koncertas šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje

Beveik metus gyvuojanti grupė „U‘Elements“ vienija publikai jau gerai žinomus muzikantus: ją sudaro buvę „Subtilu-Z“ nariai akordeonininkai Povilas Velikis ir Dmitrijus Michailovas, prie jų prisijungė būgnininkas Michailas Novikovas ir kontrabosininkas Armanas Isojanas. Taigi, tai – tarptautinis lietuvių-latvių-armėnų tandemas, keturi profesionalūs muzikantai, besidalijantys su publika savo originalia kūryba.

Straipsnis parengtas LRT.lt

Išleidę naują albumą, grupės „U`Elements“ nariai kviečia jį klausytis legaliai